Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 078 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,92 g |
| Tuky | 2,08 g |
| Vláknina | 16,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z červených paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z03R
Moje poznámka
Polévka z červených paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z03R
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 24 minutami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 54 minutami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 11 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 16 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 20 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 26 minutami
Vánočka III
IvaBrabi před 1 hodinou
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 1 hodinou
Vánočka II
JajkaP před 3 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 4 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 11 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 12 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
polévka z paprik,
polévka z pečených paprik,
polévka z papriky,
červená paprika,
červená paprika recepty,
cervene papriky,
recepty červená paprika,
polévka z rajčat a paprik,
recepty z cervene papriky,
červené papriky recepty,
polévka ze žlutých paprik,
červená paprika a zdraví,
paprika cervena,
červená paprika a zdraví,
červená paprika recept,
paprikový polévka,
polévka z pečených paprik recept,
zluta paprika,
papriky žlutá a červená,
polévka paprik
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
rajče,
moučka škrobová,
slanina,
vývar masový,
cukr,
ocet,
petrželka,
sůl
Komentáře (6)