Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 788 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Moje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Nejnovější recepty
Řezy s motýlkem
Přidáno před 7 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno 4. 5. 2025 19:25
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno 4. 5. 2025 15:01
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 1 hodinou
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 3 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 4 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 5 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 5 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 6 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 6 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 7 hodinami
Pečený bůček
BublinaF před 7 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
MartinaR před 7 hodinami
Tématické fráze:
halászlé,
halasle,
halászlé z filé,
madarské halasle,
pravé halasle,
pravé madarské halásle,
halaszle recept,
prave halaszle,
halászlé po česku,
halászlé s lečem,
halasle příprava,
maďarská rybí polévka halászle,
recepty madarské halászlé,
polévka halaslé,
maďarská kuchyně haláslé recept,
pravá hálaszle,
halazle od a,
halasle polévka,
časopis kajman recepty,
kotlík na halászle
Suroviny:
cibule,
rajče,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
koření na ryby,
slanina,
víno bílé,
kapr
Komentáře (6)
Dělal jsem jej doma , nikoli v kotlíku u vody .
Ber to ,prosím ,jen jako název pro rozlišení od jiných receptů na halászlé .
Za bodíky děkuji , halászlé je opravdu dobré .Děláme jej doma často .