Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovar z krůtího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rXB
Moje poznámka
Ovar z krůtího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rXB
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 48 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kruti ovar,
ovar z krůty,
ovar,
ovar z krůtích stehen,
ovar z krutího stehna,
kruti ovarek,
ovar z krutího stehna recept,
krůtí na ovar,
krůtí stehno jako ovar,
krůtí stehna ovar,
maso na ovar,
jak uvařit ovar,
co uvařit z krůtího masa,
recept na ovar,
krůtí ovarové koleno,
krůtí ovar recept,
krůtí spodní stehno jako ovar,
ovar z krůtí maso,
jaké maso na ovar,
krůtí stehna jako ovar
Suroviny:
krůta,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
cibule,
česnek,
sůl
Komentáře (10)
super nápad, mám totiž raději libovější masíčko a nebýt silvestrovský blázinec, tak ta krůtí stehýnka běžím (mám totiž francouzské fofrhole) koupit do krámu
Moc díky za supr čupr inspiraci, v novém roce učitě vyzkouším a fotečky pošlu
P.s. Dovolila jsem si vložit foto důkaz
No, možná je tomu tak i proto, že maso vkládám do studené vody (s koreninami) a vedle par excellence polévky je pak "ovar" vedlejší, leč všemi žádaný produkt
...a podávávávám s https://www.toprecepty.cz/recept/51142-vejmrda-po-...
Polévka byla dobrá a silná i tak.