Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 367 kJ / 327 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 31,55 g |
| Vláknina | 3,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Penne all´Amatriciana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WN2E
Moje poznámka
Penne all´Amatriciana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WN2E
Nejnovější recepty
Rychloštrúdl
Přidáno před 1 hodinou
Máslová dýně
Přidáno před 2 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 2 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 5 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 21 minutami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 34 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 54 minutami
Medovníková roláda
vagundova před 1 hodinou
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 1 hodinou
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 2 hodinami
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 3 hodinami
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 3 hodinami
Tématické fráze:
penne,
recept na penne,
amatriciana,
těstoviny amatriciana,
penne amatraciana,
penne all’amatriciana,
penne recept,
amatraciana,
pene recept,
těstoviny penne amatriciana,
amatriciana omáčka recept,
penne recepty,
recept pene,
penne anatraciana,
penne allamatriciana,
omáčka amatricana,
těstoviny matriciana,
alama triciána,
all‘amatriciana,
amatricana omáčka recept
Suroviny:
slanina,
česnek,
olej olivový,
rajče drcené,
cibulka,
pepř,
paprika čerstvá červená
Komentáře (7)
Tedy: "Jelikoz jsem nesehnal quanciale ani pancettu (coz chapu), jsem pouzil slaninu, pak jsem pridal i cibuli a cesnek. Pecorino jsem nahradil parmezanem.
A ted k te Svickove na smetane: "Nemel jsem hovezi, dal jsme veprove, nemam rada mrkev, tak jsem obarvil omacku mletou paprikou a pro chut jsem dal i 2 strouzky cesneku. Tez trochu Maggi, da omacce smrnc po hovezim mase. Zahustil mlekem a moukou, smetana je moc tucna
V pripade, ze je pouzijete, nejprve osmazte slaninu na slabe lzici oleje, prelijte trochou bileho vina a nechte ho odparit opet na tuk. Vyndejte ji derovanou mechackou z panve na talirek a do tuku po slanine pridejte cesnek, cibuli, chilli papricku a nechte decentne osmazit. Nejak nechapu onu suchou papriku, bud chilli nebo nic.
Pak prihodte konzervovana rajcata - lepe cela, loupana a trochu pokrajena. V zaveru vmichejte do omacky osmazenou slaninu, uvarene testoviny promichejte a podavejte.
A od "Itala" bych ocekavala pouziti pecorina, nebo alespon pecorina s parmezanem
Nevím, zda tam česnek vůbec patří