Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 313 kJ / 1 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,97 g |
| Tuky | 28,98 g |
| Vláknina | 20,66 g |
| Cholesterol | 519 mg |
| Sodík | 940 mg |
| Sůl | 1,99 g |
| Sacharidy | 79,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté kuličky dušené v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Py22
Moje poznámka
Mleté kuličky dušené v mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Py22
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 7 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 11 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 53 minutami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 2 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 3 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 3 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 6 hodinami
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 7 hodinami
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
mleté kuličky v mrkvi,
mlete maso v dusene mrkvi,
dušená mrkev s mletým masem,
dušená mrkev recept,
recepty mleta s mrkbi,
dušená mrkev s masovýma kuličkama,
mlete maso v mrkvi,
dušená mrkev,
recept dušená mrkev s hráškem,
mlete veprove kulicky v mrkvi
Suroviny:
maso vepřové mleté,
vejce,
cibule šalotka,
česnek,
burizony,
strouhanka,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
olej,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
cibule šalotka,
mouka hladká,
vývar masový,
hrášek mražený,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (4)