Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,75 g |
Tuky | 7,10 g |
Vláknina | 101,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40,25 g |
Sůl | 100,30 g |
Sacharidy | 585,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z cuket a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApOB
Moje poznámka
Salát z cuket a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ApOB
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 13 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 19 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 31 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 35 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 45 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 48 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
cuketovy salat,
salát z cukety,
cuketový salát recept,
recepty salaty,
recepty na cukety -salát,
paprikový salát,
recepty z cukety,
cuketový salát zavařený,
cuketa salát,
cuketa a papriky,
svetla paprika recepty,
salát z paprik,
paprikový salát recept,
cuketové salaty,
recepty na cuketu,
recepty z cukety salát,
zavařené papriky,
recepty z paprik,
salát z cuket
Suroviny:
cuketa,
cibule,
paprika,
mrkev,
cukr krystal,
ocet,
deko
Komentáře (1)
Sice si praci mirne zkoplikuji, ale vyhnu se kyseline benzoove, kterou Deko obsahuje.
Te se bez sebemensich pochyb "nabastim" ve spouste prumyslovych vyrobku, tak proc si ji pridavat i ve vlastnorucne pripravenych konzervach . . . . .