Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,56 g |
Tuky | 64,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 513 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Moje poznámka
Vepřový bezlepkový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z3Gq
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 11 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 14 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 32 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 14 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 15 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 15 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkove rizky,
bezlepkovy obal řízek,
vepřový řízek,
vepřový řízek recept bez mouky,
bezlepkove recepty na smažení,
vepr rizek obalovani,
bezlepkive řízek,
bezlepkovy rizek bez mouky,
bezlepkové obalení řízků,
obalovany veprovy řízek recept,
obalování řízků pro bezlepkové,
vepřový řízek na na pánvi,
rizek s maizena,
vepřový řízek recepty,
obalování řízků bezlepkové,
rizky v bezlepkove strouhance,
bezlepkový obal na řízky,
v jaké mouce obalit rizek bezlepkové,
bezlebkove rizek
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
vejce,
škrob kukuřičný,
mléko plnotučné,
olej rostlinný
Komentáře (5)
Krkovici ke smažení si nechávám ukrojit přímo z kusu masa co nejtenčí - pod 10mm to stejně nedokážou...
Maso pak naklepávám spíše symbolicky...
Vejce jsem ničím neředil...
Obalil podle rcp...
bohynovka: máte recht - na foto to vypadá divně, ale především co se barvy týká...
Já smažívám při určitém stupni "na oko" - když má řízek barvu, tak je hotový
Tady to tak nešlo - obal byl při smažení dlóóóuho víceméně BÍLÝ
Jedno se tomuto rcp upřít nedá: obal byl chrumkavější než běžný trojobal!
No, pokud nevadí, že na mase moc nedržel a při krájení soust vyloženě odpadával...
Největším překvapením pro mě bylo, že se to při smažení skoro nelepilo na pánev