Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 160 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Moje poznámka
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 12 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 12 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 5 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 5 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 5 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 5 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 7 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 9 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 9 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 9 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 10 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 10 hodinami
Tématické fráze:
srnčí játra recept,
jádtra z mladého srnce,
srnčí játra úprava,
srnci jatra na minutku,
srnčí játra,
nakladana jeleni jatra,
srnčí pravá svíčková recept myslivecká kuchařka,
herec petr haničinec myslivec,
srnci jatra ci s nimi
Suroviny:
játra,
sádlo,
solamyl,
víno červené,
protlak rajčatový,
sůl,
cibule,
jeřabiny
Komentáře (12)
A s dalším textem souhlasím. Ono je něco jiného napsat recept všeobecně známý (třeba s malou úpravou) a nebo zkopírovat něčí text doslova.
Nicméně já ctím autorství a hodně mně vadí to doslovné přepisování, vlastně kopírování cizích textů pod vlastním jménem. Málokdo si uvědomuje, že doslovné tohle je také krádež
Na na druhý komentář ti odpovím, že to moje "Na tajňačku" mělo být jen odlehčením textu, legrácka.
No, ono je rozdíl mezi koupí masa a "pajšlu"
Zatímco maso koupit lze, tak droby podle loveckého práva patří lovci (vedle trofeje) a játra by bylo lze získat přímo od myslivce...
...kdo chce, hledá způsoby
Na tajňáka: Chci to zkusit z telecích nebo vepřových jater, ovšem s přídavkem nějakého "divokého" koření. Zvěřina to sice nebude, ale dobré by to být mohlo!! Ale nikomu ani muk!