

Husí játra s indickým kořením
Suroviny 3 porce
- Husí játra
- koření garam masala
- tandoori masala
- hladká mouka na obalení
- tuk nebo olej na smažení
Postup přípravy receptu
Játra obalíme ve směsi koření,necháme odležet něco přes půl hod.,obalíme v mouce a smažíme.
Podáváme s brambory
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Husí játra s indickým kořením
-
Koření jsem si přivezla z Nepálu a používám no docela často. Ovšem je dost výrazné na to, abych jím přerazila chuť husích jater. Uvidíme, vyzkouším.
-
Také je mi toto koření zatím neznámé. Musím se po něm podívat
Špagetka mne právě přesvědčila
..Jani
..
+
-
Janko,zase jsi mně rozesmála..
-
Samé koření, co nejsou běžná, co?
Kdysi jsem viděla recept s tím garam masala a napsala jsem autorovi, ať si opraví chybu, myslela jsem, že špatně napsal gram másla
Jiřko,
-
Taky se divým, že Jiřinka vkládá tolik věcí až dnes. U Výbušné a Cathleen jsem to čekala
Jiřinko - husí játra -
Spagetko,husí játra měli v Albertu,koukala jsem jako puk
vybusna,ne, já včera nestihala vkládat
-
jirinka...a ty si vcera nestihala vkladat
-
Jikotko, to koření taky používám, je výborné. Jen asi budu mít drůbeží nebo kachní jatýrka- jo kachní, ted jsou myslím v Albertu. Husí jsem už neviděla ani nepamatuju