Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 160 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,51 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Herec Petr Haničinec byl velký nimrod a a zůstala po něm (kromě jeho filmů a rolí) i řada skvělých receptů na zvěřinu. Toto je jeden z nich.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2019 11:28
A s dalším textem souhlasím. Ono je něco jiného napsat recept všeobecně známý (třeba s malou úpravou) a nebo zkopírovat něčí text doslova. Posílám pěkný pozdrav!
4. 10. 2019 11:17
Nicméně já ctím autorství a hodně mně vadí to doslovné přepisování, vlastně kopírování cizích textů pod vlastním jménem. Málokdo si uvědomuje, že doslovné tohle je také krádež
4. 10. 2019 10:29
4. 10. 2019 10:22
4. 10. 2019 10:01
Na na druhý komentář ti odpovím, že to moje "Na tajňačku" mělo být jen odlehčením textu, legrácka. Je jasné, že kdybych to chtěla udělat tajně, tak to nebudu vytrubovat do světa. Ale zkusím to určitě! Měj se moc hezky a zdravím!
4. 10. 2019 09:46
4. 10. 2019 09:29
4. 10. 2019 09:22
4. 10. 2019 09:08
No, ono je rozdíl mezi koupí masa a "pajšlu"
Zatímco maso koupit lze, tak droby podle loveckého práva patří lovci (vedle trofeje) a játra by bylo lze získat přímo od myslivce...
...kdo chce, hledá způsoby ale neptejte se mě na ně
4. 10. 2019 06:34
4. 10. 2019 00:36
Na tajňáka: Chci to zkusit z telecích nebo vepřových jater, ovšem s přídavkem nějakého "divokého" koření. Zvěřina to sice nebude, ale dobré by to být mohlo!! Ale nikomu ani muk!
3. 10. 2019 23:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 10 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 12 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 14 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 2 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 3 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 3 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 3 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 3 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 4 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srpnové výsevy ředkviček: Je tu opět čas, kdy se ředkvičkám daří, zalévání je ale nutností
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
Další recepty
Tématické fráze: srnčí játra recept jádtra z mladého srnce srnčí játra úprava srnci jatra na minutku srnčí játra nakladana jeleni jatra srnčí pravá svíčková recept myslivecká kuchařka herec petr haničinec myslivec srnci jatra ci s nimi
Suroviny: játra, sádlo, solamyl, víno červené, protlak rajčatový, sůl, cibule, jeřabiny
Srnčí játra za minutu - podle herce Petra Haničince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ow3r
12 názorů