Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 226 kJ / 1 966 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,43 g |
Tuky | 101,42 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 559 mg |
Sodík | 2,61 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 47,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMZW
Moje poznámka
Vepřový guláš s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMZW
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 21 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
veprovy gulas,
gulas s klobasou,
vepřový guláš recept,
vepřový guláš s uzeným recepty,
moravský vepřový guláš,
vepřový guláš s párkem,
veprovy gulas s klobaskou,
gulas s veproveho,
guláš z klobásy,
guláš vepřový,
gulaš klobasky s masem,
chalupářský klobasovy guláš,
levný vepřový guláš,
guláš klobasa,
guláš s masem a klobáskou,
vepřový s klobásou,
masový guláš s klobaskou,
vepřový guláš levný,
gulas s klobaskovi,
guláš z klobásou
Suroviny:
krkovice vepřová,
klobása,
cibule,
česnek,
pivo černé,
vývar,
mouka hladká,
sádlo,
paprika,
paprika sušená pálivá,
kmín celý,
pepř,
sůl
Komentáře (15)
Pivo na vaření nemá být příliš hořké, varem se to zvýrazní
Je fajn, když autor receptu napíše přesně, jaké pivo/víno použil...u těch piv to podle mne platí ještě víc než u vína....
Jj, říká se to
Nic nelidského mi ale nejni cizí...
Kdysi jsem zneužil mančaft a udělal pokus s červeným krabicákem a 10x dražším vínem s korkem
Rozdíl byl patrný v barvě, to jo
V chuti také, leč jídlo nebylo 10x horší, že
S pivem nevařívám...
No a s vínem prakticky, až na pár výjimek, taky neééé
Zato paní casinová může víno v jakékoli formě...