Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 131 kJ / 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,64 g |
| Tuky | 15,71 g |
| Vláknina | 11,89 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 14,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Moje poznámka
Boršč s kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VAE9
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 5 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 6 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 6 hodinami
Plněný bramborový knedlík špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové v arašídové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 9 minutami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 17 minutami
Utopenci
magdalenka před 20 minutami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 23 minutami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 27 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 39 minutami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 43 minutami
Brynzová pomazánka s česnekem
magdalenka před 52 minutami
Porková polévka s krupičkou
magdalenka před 1 hodinou
Hrachová kaše
BinaSa před 1 hodinou
Tématické fráze:
boršč z kuřecího masa,
boršč z kuřecího,
babicův boršč,
boršč s kuřecího masa,
top recepty kuřeci,
babicovy dobroty boršč,
recept na boršč bez masa,
boršč z krůtího masa,
boršč bez masa,
kuřecí borršč,
borsc s masem,
kuřecí borršč,
boršč z červené řepy s masem,
boršč z kuřete,
boršč s krůtím masem,
borsc,
polevka borsc,
boršč s kuř masem,
boršč s krutiho masa,
recepty z kuřecího masa
Suroviny:
řízky kuřecí,
salám kuřecí,
paprika sušená sladká,
olej,
cibule,
řepa červená,
bobkový list,
ocet,
vývar kuřecí,
celer,
petržel,
mrkev,
zelí hlávkové,
brambory
Komentáře (8)
Tak už jsem tam písla komentář, díky.