Žampiony s tvarůžky na topince
Milovníci aromatických tvarůžků zbystřete! V tomto receptu je skvěle využíjete. Jednoduchá směs na topinky s žampiony a paprikou bude dobře chutnat jako rychlé pohoštění pro návštěvu, večeře, nebo jen tak ke sklenici piva.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,96 g |
Tuky | 2,33 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,33 g |
Sacharidy | 29,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s tvarůžky na topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kEDY
Moje poznámka
Žampiony s tvarůžky na topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kEDY
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 14 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 19 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 39 minutami
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 1 hodinou
Residential Properties
ResidentialProperties před 1 hodinou
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
tvaruzky recept,
teplé tvarůžky,
recepty z žampionů,
zampion s tvarůžky,
recept tvarůžky žampiony
Suroviny:
žampióny,
sýr tvarůžky kulaté,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
máslo,
kmín mletý,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
česnek
Komentáře (3)