Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Houby 0 názorů

Suroviny

6 vajec
1 jarní cibulka
máslo
150 g pokrájených žampionů
130 g hlívy ústřičné
špetka kurkumy
sůl, pepř, kmín
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Houby nakrájíme na proužky. Na másle orestujeme jarní cibulku, přidáme pokrájené oba druhy hub, špetku kurkumy, sůl, pepř a kmín. Restujeme doměkka. Nakonec vmícháme vejce a dobře zamícháme..

  2. Podáváme na pečivu, ale výborné jsou topinky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 434 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Obložená topinka se smaženicí z hlívy a žampionů

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: žampionova topinka recept na smaženici ze žampionů

Zapomněl/a jsem heslo