Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou zeleninu nakrájíme na plátky, v míse smícháme s olejem a kořením.
Krok 2: Upečeme do křupava. Osolíme. Podáváme s pěnou.
Krok 3: Ušleháme smetanu a smícháme s nastrouhaným sýrem a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 21. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Moje poznámka
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x1O9
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 12 minutami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 18 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 23 minutami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 55 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 1 hodinou
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 4 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 5 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 6 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 7 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 7 hodinami
Tématické fráze:
kureci nudlicky s rokforovou omackou,
kuřecí nudličky na česneku s rokfórovou omáčkou,
recept na kuřecí v červeném oleji s rokforovou omáčkou,
pečený mix,
jídlo pene,
kuřecí s rokforovou omáčka recept,
brambory pečene s pěnou,
pečena zelenina mix,
dip na pečenou zeleninu,
pečené batáty s pěnou,
dip k pečené zelenině,
testoviny s rokforovou omáčkou,
recept dip k zelenině,
dip z pečeného lilku,
dip z peceneho lilku recept
Suroviny:
brambory,
batáty,
cuketa,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
česnek,
sůl,
koření,
roquefort,
smetana ke šlehání,
tatarská omáčka
Komentáře (17)