Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,53 g |
Tuky | 24,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 16,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
Moje poznámka
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 4 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 4 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 4 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 5 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 5 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 6 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 6 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 6 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
jelení maso recepty,
jelení maso,
recepty z jeleního masa,
srnčí maso recepty,
recepty jelení maso,
jelení krkovice,
jelení krkovice recept,
recept na jelení maso,
jelení maso recept,
jelení krkovice recepty,
jelení maso na zelenině,
srnčí panenka,
vařené srnčí maso,
maso z jelena,
recepty na jelení maso,
sika na zelenině,
recepty-jelení maso,
recepty na jelení maso,
varene vino,
sika recept na zelenina
Suroviny:
hruď jelení,
voda,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl
Komentáře (2)