Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 82,42 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 34,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chábovica (zelná polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kpZ
Moje poznámka
Chábovica (zelná polévka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1kpZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 4 minutami
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 22 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Dýňová omáčka s kuřecími čtvrtkami
Přidáno 21. 10. 2025 14:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 11 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 11 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 12 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 13 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 13 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 16 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 16 hodinami
Tématické fráze:
recept na zelnou polévku,
chabovicova polevka,
polévka chabrovica,
obyčejná zelná polévka s bramborem,
zelna polevk,
polevk zelna,
naše slovácko - zelná polévka z hlávkového na zelí,
polévka chámovica,
slovácka zelná polévka,
slovácká zelná polevka s s s klobásou,
obyčejná zelná polévka,
chabvica,
krémová zelná polévka,
slovácká zelná polévka s houbami a uzeným,
zelna polévka bílá,
bílá zelná polévka,
slovácká chábovica,
polevka strapovica,
zelna polevka ze slovacka,
zelna polévka s houbami
Suroviny:
zelí hlávkové,
brambory,
mrkev,
cibule,
máslo,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (19)
Já už poněkud zvlčel a říkám chábovica i zeleninovým polévkám, kde je asi 90% HLÁVKOVÉHO zelí, které krájím spíše nahrubo.
No, houbami nevylepšuji a paprikou nekazím..., ale mančaft se může osypat, když přikusuji buchty nebo koláče
Polévka je velice dobrá, přiznám se, že jsem to ani nečekala
casino: ani já si to představit neumím, ale každý z nás má chutě jiné (naštěstí - jinak by nevznikaly nové recepty a variace receptů).