Postup přípravy
(Z ovoce dám samostatně někdy příště, až toho budu mít víc) Krok 2: Popis a použité suroviny jsou u každého výtvoru.
Párátko zde není téměř nutné použít.
Zveřejněno 22. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Inspirace + zdobení jinak II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8Vp
Moje poznámka
Inspirace + zdobení jinak II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O8Vp
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
zdobení zeleniny,
zdobení ze zeleniny,
zdobení ovoce,
zdobení dýní,
vytvory ze zeleniny,
zdobení dýní vesele,
zdobeni ze zeleniny a ovoce,
vytvory z ovoce,
zdobení zeleninou,
výtvor ze zeleniny,
zdobení dýně,
zeleninové zdobení,
zdobena zelenina,
zdobení ovoce a zeleniny,
zelenina zdobení,
zdobení zelenina,
zdobení z okurky,
výtvory z ovoce a zeleniny,
zdobení okurky,
zdobíme zeleninu
Suroviny:
cuketa,
okurka salátová,
rajče,
rajče cherry,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
ředkvičky,
kukuřice sterilovaná,
olivy černé,
rohlík,
bageta,
pepř celý,
párátka
Komentáře (21)