Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Pikantní cizrnová polévka po mexicku je ideální volbou pro milovníky ostrých a výrazných chutí. Kombinace cizrny, rajčat a voňavého koření vytváří sytou a lahodnou polévku, která vás zahřeje i zasytí. Skvělá jako lehký oběd nebo večeře s nádechem exotiky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 788 kJ / 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,27 g |
Tuky | 55,05 g |
Vláknina | 11,49 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 203 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 36,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Moje poznámka
Pikantní cizrnová polévka po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R31O
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 1 hodinou
Pampeliškový med
Mrspassinger před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 3 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 3 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 4 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cizrna,
passata rajčatová,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
paprika sušená uzená,
chilli,
pepř mletý,
sůl,
olej,
petrželka zelená,
koriandr čerstvý
Komentáře (5)