Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Jak připravit chřest jako předkrm nebo lehkou večeři? Stačí ho krátce povařit, aby zůstal křehký a křupavý, a podávat politý smetanovou omáčkou ochucenou naloženým pepřem, sýrem a muškátovým oříškem. Na závěr ho posypete sezamovými semínky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 720 kJ / 411 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,01 g | 
| Tuky | 29,88 g | 
| Vláknina | 3,00 g | 
| Cholesterol | 104 mg | 
| Sodík | 845 mg | 
| Sůl | 2,11 g | 
| Sacharidy | 16,01 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpBz
Moje poznámka
					 
				
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpBz
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 48 minutami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 16 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 10 minutami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 32 minutami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 1 hodinou
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 13 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 15 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 16 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 16 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 16 hodinami
						Suroviny:
						
							chřest zelený, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							sýr strouhaný, 
						
						
							pepř zelený sterilovaný, 
						
						
							ořech muškátový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							šťáva limetková, 
						
						
							semínka sezamová
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
	 
	 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0