Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Králičí maso je v naší kuchyni hojně užívaným druhem masa. Zpravidla však potřebuje úpravu, která zachová jeho šťavnatost. Nasolené maso tedy pečeme podlité vývarem, během pečení jej přelíváme a na konec k němu přidáme i zelený chřest k osvěžení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 46,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M32P
Moje poznámka
Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M32P
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 6 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 18 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
bobkový list,
jalovec,
vývar masový,
sůl mořská,
pepř mletý,
sádlo,
chřest
Komentáře (6)
Pečená krůtí stehna.
Pečená krůtí stehna
Recept ještě nebyl hodnocen 4,5A abych vám usnadnila hledání, tady máte kopii toho textu:
MamlajdaD
2. 6. 2020 14:04:21
Lenka Škulinová: Moc pekně to na talíři vypadá, recept je dobře popsaný a moc si cením té vysvětlující poznámky o malém použití tuku.
No, když už se posýpáte popelem
Zdravím na stotisíckrát...
Zdravím!