Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Králičí maso je v naší kuchyni hojně užívaným druhem masa. Zpravidla však potřebuje úpravu, která zachová jeho šťavnatost. Nasolené maso tedy pečeme podlité vývarem, během pečení jej přelíváme a na konec k němu přidáme i zelený chřest k osvěžení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 46,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M32P
Moje poznámka
Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M32P
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 5 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 3 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 3 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 3 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 3 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 4 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
bobkový list,
jalovec,
vývar masový,
sůl mořská,
pepř mletý,
sádlo,
chřest
Komentáře (7)
Pečená krůtí stehna.
Pečená krůtí stehna
Recept ještě nebyl hodnocen 4,6A abych vám usnadnila hledání, tady máte kopii toho textu:
MamlajdaD
2. 6. 2020 14:04:21
Lenka Škulinová: Moc pekně to na talíři vypadá, recept je dobře popsaný a moc si cením té vysvětlující poznámky o malém použití tuku.
No, když už se posýpáte popelem
Zdravím na stotisíckrát...
Zdravím!