Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Králičí maso je v naší kuchyni hojně užívaným druhem masa. Zpravidla však potřebuje úpravu, která zachová jeho šťavnatost. Nasolené maso tedy pečeme podlité vývarem, během pečení jej přelíváme a na konec k němu přidáme i zelený chřest k osvěžení.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 826 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 46,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M32P
Moje poznámka
Králičí stehna ve vlastní šťávě s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M32P
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 54 minutami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Sylvinka před 1 hodinou
Celestýnské nudle
Kajkajak před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 3 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 4 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 5 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 5 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
Vendy007 před 5 hodinami
Milčiny macešky
Lenka95 před 6 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
bobkový list,
jalovec,
vývar masový,
sůl mořská,
pepř mletý,
sádlo,
chřest
Komentáře (7)
Pečená krůtí stehna.
Pečená krůtí stehna
Recept ještě nebyl hodnocen 4,6A abych vám usnadnila hledání, tady máte kopii toho textu:
MamlajdaD
2. 6. 2020 14:04:21
Lenka Škulinová: Moc pekně to na talíři vypadá, recept je dobře popsaný a moc si cením té vysvětlující poznámky o malém použití tuku.
No, když už se posýpáte popelem
Zdravím na stotisíckrát...
Zdravím!