Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 900 kJ / 1 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,09 g |
Tuky | 6,31 g |
Vláknina | 50,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,18 g |
Sůl | 22,50 g |
Sacharidy | 354,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Moje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 5 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 6 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 4 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 18 minutami
Vepřové na houbách
Radka61 před 27 minutami
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 3 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá kečup,
jak zavarit kecup,
kečup podle babičky,
domácí kečup od babičky,
domácí kečup recept od babičky,
sklenice na kečup,
kecup z okurek,
pikantní kečup od babičky,
babiccin kečup,
kečup jako od babičky,
jak zavarit domaci kecup,
domácí kečup podle babičky,
zavařit kečup,
recept na domácí kečup od babicky,
domácí kečup jen s rajčaty,
domácí kečup bez octu recept,
domácí kečup jak zavarit,
kečup recept dle naší babičky,
domácí kečup jako od babičky,
kečup podle babiček
Suroviny:
rajče,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
ocet,
skořice,
cukr,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření
Komentáře (9)