Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 900 kJ / 1 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,09 g |
Tuky | 6,31 g |
Vláknina | 50,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,18 g |
Sůl | 22,50 g |
Sacharidy | 354,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Moje poznámka
Kečup mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXQJ
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 55 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 1 hodinou
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 2 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 8 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 16 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 18 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 18 hodinami
Tématické fráze:
jak se dělá kečup,
jak zavarit kecup,
kečup podle babičky,
domácí kečup od babičky,
domácí kečup recept od babičky,
sklenice na kečup,
kecup z okurek,
pikantní kečup od babičky,
babiccin kečup,
kečup jako od babičky,
jak zavarit domaci kecup,
domácí kečup podle babičky,
zavařit kečup,
recept na domácí kečup od babicky,
domácí kečup jen s rajčaty,
domácí kečup bez octu recept,
domácí kečup jak zavarit,
kečup recept dle naší babičky,
domácí kečup jako od babičky,
kečup podle babiček
Suroviny:
rajče,
cibule,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
ocet,
skořice,
cukr,
sůl,
bobkový list,
koření hřebíček,
koření nové koření
Komentáře (9)