Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 957 kJ / 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,06 g |
Tuky | 12,83 g |
Vláknina | 53,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 110,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3Bw
Moje poznámka
Falešná dršťková z hlívy / václavek (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3Bw
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 9 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 46 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Suroviny:
olej,
cibule,
hlíva ústřičná,
česnek,
brambory,
mouka,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý
Komentáře (4)
Hnidopich je člověk, který poukazuje na věci, které za tuto pozornost nestojí, zbytečně se tedy v něčem rýpe. Slovo vzniklo spojením slova píchat a hnida. Hnidopich se soustředí především na nepodstatné detaily a odvádí tak pozornost od jádra věci.
Pro svou malichernost a rýpavost bývá ve společnosti neoblíbený, pokud se typicky projeví, bývá jeho okolí značně znechucené a otrávené.