Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 753 kJ / 1 375 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,07 g |
Tuky | 106,33 g |
Vláknina | 1,94 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 51,49 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo rozehřejeme v hrnci, přidáme mouku a mícháme, dokud nevznikne jíška. Do té vlijeme vejce a opět mícháme, až vzniknou “míchaná“ vajíčka. Měla by utvořit hrudkovitou konzistenci.
Krok 2: Zalijeme vodou, přidáme kostku masoxu a chvíli provaříme. Nočky vyplavou na povrch. Dochutíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kudlanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4ny
Moje poznámka
Kudlanková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P4ny
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 19 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka
Suroviny:
máslo,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
vejce,
voda,
masox,
maggi,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (3)