Krušovické vepřové plátky
Vepřové maso je velmi variabilní. Ať už použijeme jemnou kýtu, nebo šťavnatou krkovici, tento oběd je dobrota. Pečeme na černém pivu a většinu práce za nás udělá trouba. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo kaší a oblíbeným salátem.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 631 kJ / 1 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,67 g |
Tuky | 51,23 g |
Vláknina | 10,56 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 611 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 27,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krušovické vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J38J
Moje poznámka
Krušovické vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J38J
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 2 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 3 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 12 minutami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 36 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 3 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
chilli paprika čerstvá,
vývar masový
Komentáře (11)