Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,36 g |
Tuky | 1,70 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Česneková polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlNE
Moje poznámka
Česneková polévka s pohankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rlNE
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 6 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 5 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 8 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 9 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
pohanka recepty,
polévka z pohanky,
polévka z pohanky a na česneku,
polevky recepty česneková polévka,
oukrop recept,
polévka s pohankou,
polévky cesneku,
recepty na polévku cesnekovou,
cervena polevka s pohankou,
česneková polévka s houbami,
falešná česneková polévka,
pohanka recepty-polévka,
polévka česneková recept,
oukrop z česneku,
pohanka na česneku,
česnekačka recept,
česnečka s pohankou,
pohanka recept,
česneková polévka,
polévky česnek
Suroviny:
brambory,
česnek,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
majoránka,
pohanka,
sůl,
olej
Komentáře (18)
Spôsobom, aký je uvedený pri tomto recepte, doplňujem polievky namiesto cestovín, zemiakov a pod. Takže do hocijakej polievky, väčšinou zeleninovej, keď je uvarená a teda vriaca, odstavená z ohňa, hneď nasypem pohánku, zakryjem a nechám stáť. Kým je polievka vhodná teplotou na jedenie, pohánka bude hotová tiež. Počítajte s tým, že ak polievka bude stáť dlhšie, napr. ostane aj na druhý deň, pohánka ju zahustí viac, takže množstvo pohánky dajte podľa toho, akú hustú máte radi polievku. Ale to si po niekoľkých razoch overíte. Ak by náhodou potrebovala pohánka byť na váš vkus mäkšia, tak ju nechajte zakrytú ešte 5-10 minút, každý má rád inú mäkkosť.