Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 584 kJ / 2 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,29 g |
Tuky | 196,66 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 922 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Moje poznámka
Hovězí krk v zelenině se zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgOr
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí krk bez kosti recepty,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty,
hovézí krk,
hovezi na zelenine,
hovězí krk bez kosti- recepty,
hovězí krk na zelenině,
hovězí recepty,
hovězí na pepři se zeleninou,
recept na hovezi krk,
co udelat z hoveziho krku,
recepty z hovězího krku,
hovězí kousky na zelenině,
hovězí krk na pepři,
jak udělat hovězí do měkka,
recepty na hovězí krk,
hovězí krk top recepty,
hovězí se zeleninou,
co udělat hovězí v krku,
recept hovezi
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika,
celer,
mrkev,
pepř,
hořčice pikantní,
mouka hladká,
sádlo,
kost,
paprika sušená uzená,
bobkový list,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (17)
No pominu-li, že jste si patrně 4 roky seděla na vedení
Dělávám cosi podobného z kližky; rádo se tomu říká "osso buco na nějaký způsob".
Zelenina sice není al dente, ale pokud ji sám usilovným mícháním nerozfofrujete, tak jde přímo do ledvin
mika59: "Klidně si to může udělat každý sám podle sebe..."
Tady se tomu obecně rádo říká: Recept není dogma!
No, ale to už by pak stačilo psát pouze seznamy surovin a následně nechat na každém kuchtíkovi ať si uklohní sám , co mu libo, že