Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 766 kJ / 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 0,67 g |
Vláknina | 9,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0Bz
Moje poznámka
Buřtová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0Bz
Nejnovější recepty
Babiččin štrúdl z másla
Přidáno před 17 hodinami
Cibulová marmeláda s medem
Přidáno před 17 hodinami
Rajčatové bruschetty
Přidáno před 23 hodinami
Kroupy s kořenovou zeleninou a trhaným vepřovým masem
Přidáno 29. 8. 2025 11:07:37
Placka z cukety s příchutí máty
Přidáno 29. 8. 2025 10:08:42
Marinovaná krkovička v trojobalu smažená na sádle
Přidáno 29. 8. 2025 08:48:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické křupavé domácí rohlíky
GProch před 1 hodinou
České buchty
Martas6 před 1 hodinou
Nepečený jablečný dort
EvaUl před 1 hodinou
Rychlá sušená rajčata
Hellda před 1 hodinou
Nadýchané kefírové lívance
Beruna před 1 hodinou
Česnečka s uzeným masem
Lucie1001 před 1 hodinou
Krůtí plátky s hráškovými lusky
Krajanekcestovatel před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Javor před 2 hodinami
Plátky z krkovičky na česneku
Sahula před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Stanas před 3 hodinami
Tématické fráze:
buřtová pomazánka,
buřtova pomazánka recept,
buřtova polivka,
vuřtová omáčka,
buřty v omáčce,
burtove recepty,
kabanosovy gulas,
paprikáš z buřtů,
buřty v pikantní omáčce,
buřtova polevka,
recept buřtová pomazánka,
recepty z buřtu,
buřtová směs,
polevka buřtová,
buřty na paprice se smetanovou omáčkou,
uncle bens smetanova omacka s zampiony,
koření katany,
pomazánka z buřtů,
omacka z vurtu,
vuřtova mačka
Suroviny:
cibule,
buřt,
paprika sušená sladká,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
masox,
máslo,
voda,
mouka polohrubá,
voda
Komentáře (4)