Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 456 kJ / 1 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,21 g |
| Tuky | 16,50 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 281 mg |
| Sodík | 149 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 188,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nočky z pomazánkového másla s brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4B3
Moje poznámka
Nočky z pomazánkového másla s brynzovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q4B3
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 2 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 7 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 33 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 47 minutami
Květáková polévka
tomstny před 56 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 1 hodinou
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 1 hodinou
Nejlepší langoše
LUCAH před 3 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 3 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 4 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 4 hodinami
Tématické fráze:
pažitková omáčka z pomazánkového,
jak rozpustit brynzu
Suroviny:
pomazánkové máslo,
vejce,
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
libeček sušený,
brynza,
pórek,
máslo,
mouka hladká,
vývar,
smetana,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (6)