Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 667 kJ / 1 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,90 g |
Tuky | 48,70 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 14,85 g |
Postup přípravy
Na závěr vyndáme tymián a můžeme podávat.
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Moje poznámka
Hovězí dušené na víně a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voG8
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 11 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 11 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 4 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 4 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 4 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 4 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 6 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 8 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 8 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 8 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 8 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na tymiánu,
hovězí na víně,
hovězí maso na víně,
hovězí dušené,
hovězí na bílém víně,
hovězí játra na víně,
hovezi maso na bilem vine,
recepty hovězí maso na víně,
dušené hovězí kostky,
hovězí dušené maso,
hovězí maso na tymianu,
dušené hovězí maso na červeném víně,
hovězí na červeném víně,
dušené hovězí,
hovězí tymián,
hovezi kostky na cervenem vine,
hovezi kostky na tymianu,
hovězí na timiánu,
hovězí na víně recept,
dušené kuře na víně
Suroviny:
maso hovězí,
víno červené suché,
slanina,
tymián čerstvý,
kapie červená,
cibule,
mouka,
máslo,
bujón hovězí,
sůl,
pepř
Komentáře (15)