Dýňová polévka s uzeným
Dýňová polévka je v českých domácnostech velmi oblíbená, obvykle se však připravuje pouze ze zeleniny. Vyzkoušejte masovou variantu dýňové polévky s uzeným. Využijete maso i vývar a uzená chuť udělá s polévkou hotové divy.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 641 kJ / 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,87 g |
Tuky | 28,12 g |
Vláknina | 7,75 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Moje poznámka
Dýňová polévka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWB5
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 7 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 10 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 11 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 19 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Jarin57 před 53 minutami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 hodinou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 1 hodinou
Cuketová buchta
miryg13 před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 4 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 4 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 7 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 7 hodinami
Tématické fráze:
dýńová polévka s uzeným masem,
dýňová polévka s uzeninou,
dynova polevka s vyvarem uzenym,
dynova polevka,
dýňová polávka s uzeninou,
polevka s uzenym,
dýňová polévka s s uzeným masem,
dýňová polévka hokaido s uzeniny,
gazdinka recept máslové dýne,
dýňová polévka s uzeným vývarem
Suroviny:
dýně hokkaido,
brambory,
cibule,
česnek,
majoránka,
vývar masový,
žebra uzená,
máslo,
kmín drcený,
sůl,
smetana na vaření
Komentáře (24)
Díky za resuscitaci receptu
Zrovna jsem vařil uzenou žebrotu že na fr. brambory...
Dýně všeho druhu už mi letos lezou i ušima, tak jsem toto s tím uzeným vzal jako kosmickou změnu (vařívám podobnou z celeru)
Aby jídlo zapadlo do mé dělené stravy, tak jsem pouze vynechal onen brambor, ale zase jsem rozvařil celou dýni.
Vynikajuuuca!
(doufám, že večer zase nezapomenu přidat smetanu)