Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Karbanátky jsou velmi oblíbené a tradičně se připravují ze směsi mletého vepřového a hovězího masa. V tomto receptu jsme k masu přidali zkaramelizovanou cibuli a strouhaný parmezán, který karbanátkům dodal specifickou vůni i chuť.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 512 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,76 g |
Tuky | 67,49 g |
Vláknina | 22,74 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 4,51 g |
Sůl | 10,91 g |
Sacharidy | 70,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQPz
Moje poznámka
Karbanátky s karamelizovanou cibulí a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRQPz
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 10 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 1 hodinou
Rebarborový koláč
tara23 před 2 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 3 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 4 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 4 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 6 hodinami
Suroviny:
cibule,
ghee,
cukr krupice,
maso vepřové,
parmazán,
vejce,
strouhanka,
česnek,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (8)