Vepřová kroupová polévka XXL
Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo pak umožní jíst pokrm jako hlavní chod i velmi tvrdě pracujícím strávníkům.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 632 kJ / 3 736 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,77 g |
Tuky | 265,75 g |
Vláknina | 48,04 g |
Cholesterol | 706 mg |
Sodík | 10,47 g |
Sůl | 25,58 g |
Sacharidy | 201,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Moje poznámka
Vepřová kroupová polévka XXL
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxQG0
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 4 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Suroviny:
bůček,
ocas vepřový,
prejt,
kroupy,
voda,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
majoránka,
česnek,
sedmikráska,
pečivo
Komentáře (6)