Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 395 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,16 g |
| Tuky | 10,87 g |
| Vláknina | 47,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 158 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 409,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Kroupoto" - kroupy s řepou (dýní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQNR
Moje poznámka
"Kroupoto" - kroupy s řepou (dýní)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZQNR
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 4 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 8 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 12 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 6 minutami
Margot kuličky
Junys před 21 minutami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 33 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 51 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 59 minutami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 2 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 3 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 3 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
kroupoto,
červená řepa s kroupami,
kroupy recepty,
krupoto s červenou řepou,
dýňové kroupoto,
krupoto s dyni,
kroupoto s červenou řepou,
kroupoto s červené řepy,
recepty z dýně,
dýně s kroupami,
kroupy s červenou řepou,
kroupy s červenou řepou recept,
kroupoto z červené červené řepy,
kroupy z červenou řepou,
krouporeto,
krupoto s červenou řepu,
recepty z dýní,
zeleninové kroupoto,
krupoto červené řepy,
červená řepa s s kroupami
Suroviny:
kroupy,
řepa červená,
protlak rajčatový,
cibule,
bylinky,
česnek,
olej,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (4)