Těstoviny se smetanovou omáčkou s liškami
Lišky jsou delikátní houby, kterým sluší jednoduchá úprava. Se smetanou a parmezánem tvoří vynikající dvojici. Doplňte je kvalitními těstovinami ze semoliny nebo ještě lépe, uvařte si těstoviny sami doma.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 252 kJ / 1 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,82 g |
Tuky | 43,77 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 149,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se smetanovou omáčkou s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYMn
Moje poznámka
Těstoviny se smetanovou omáčkou s liškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYMn
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové koblihy
Bretik před 29 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 47 minutami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 2 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
cibule šalotka,
houby lišky,
víno bílé,
parmazán,
vývar masový,
smetana,
sůl,
kmín drcený,
pepř bílý mletý,
tymián čerstvý,
mouka semolinová,
vejce
Komentáře (7)