Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary
Jedním ze zástupců kaprovitých ryb, který má čistou chuť a pevné maso je právě tolstolobik. Filet z něj připravíme jen orestováním na přepuštěném másle. Doplníme ho pak výraznou omáčkou z kapar, citronu a smetany.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 220 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 49,91 g |
Vláknina | 1,17 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 772 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 12,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28O8
Moje poznámka
Tolstolobik s citronovou omáčkou s kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28O8
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 13 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 19 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 31 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 35 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 45 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 48 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Suroviny:
tolstolobik,
sůl,
pepř mletý,
ghee,
mouka hladká,
kapary,
šťáva citronová,
víno bílé,
cukr,
smetana
Komentáře (2)