Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Polévku, jejíž nutriční hodnotu zvýšíte využitím tofu v zavářkových knedlíčcích, si snadno připravíte podle našeho receptu. Po půlhodině přípravy bude stát na stole a dobře naladí vaše strávníky před podáním hlavního chodu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 235 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,32 g |
Tuky | 58,80 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 702 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 171,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BkO
Moje poznámka
Zeleninová polévka s kapustičkami a tofu knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68BkO
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 4 hodinami
Krenex
dragomirac před 6 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 6 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 7 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 8 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
kapustičky,
sůl,
pepř mletý,
vývar zeleninový,
tofu bílé,
žloutek,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
pažitka,
prášek do pečiva,
mouka polohrubá
Komentáře (4)