Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší jeho chutí, výživností a také dalšími spokojenými strávníky u stolu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Moje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 18 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 1 minutou
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 44 minutami
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 8 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 12 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 13 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 13 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 15 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 16 hodinami
Suroviny:
plec hovězí,
olej,
špek,
cibule šalotka,
žampióny,
mrkev,
petržel,
celer,
celer,
pasta rajčatová,
víno červené,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
pepř,
sůl,
vývar hovězí,
máslo
Komentáře (3)
Recept ještě nebyl hodnocen 3,0