Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 915 kJ / 219 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,17 g |
Tuky | 9,82 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 17,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby uvaříme doměkka a pokrájíme.
Krok 2: Na másle osmažíme oloupanou pokrájenou cibuli, zalijeme vodou, přidáme houby, jemně pokrájenou slaninu a rozlámaný chléb a vaříme. (Polévku můžeme propasírovat.)
Krok 3: Dochutíme nastrouhaným česnekem a masoxem. Krátce povaříme a nakonec přidáme drobně pokrájenou pažitku.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z tvrdého chleba s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY
Moje poznámka
Polévka z tvrdého chleba s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJY
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 18 minutami
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 29 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 1 hodinou
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 13 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 15 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
co s tvrdým chlebem,
jak využít starý chléb,
starý chléb,
co se starým chlebem recepty,
starý chleba jak využít,
starý chleba,
co se starým chlebem,
dukanuv pernik,
jak využít starý chleba,
jak zužitkovat starý chléb,
co s chlebem,
starý chleba recepty,
využití starého chleba,
jak zpracovat starý chleba,
starý chleba recept,
recepty kamut,
polevka s chlebem,
recepty s chlebem,
stary chleb recepty,
recepty starý chleba
Suroviny:
máslo,
cibule,
houby čerstvé,
sůl,
kmín celý,
chléb,
masox,
česnek,
pažitka,
slanina
Komentáře (3)
cast. Tvrdy chleb je lepsi pokrajet a orestovat na masle, ale to by byla uz jina polevka. Verim, ze kucharka za tech 7 let poposkocila o nekolik stupinku vys a dneska vari skvele. Drzim palce .😉
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0