Vepřový guláš III.
Dobrý guláš bývá vizitkou každého kuchaře. Důležité je nebát se koření a vyladit chutě tak, aby se dokonale doplňovaly. Určitě se vyplatí připravit guláš den předem, aby se odležel. Pak už si můžete pochutnávat a užívat pochvalu od spokojených strávníků.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 125 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,03 g |
Tuky | 93,12 g |
Vláknina | 19,03 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,85 g |
Sacharidy | 43,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriku a rajčata pokrájíme na menší kousky.
Krok 2: V kastrolu rozehřejeme olej. Vsypeme maso a opečeme, aby se zatáhlo. Přidáme nakrájenou zeleninu, promícháme a několik minut dál společně restujeme.
Krok 3: Základ guláše ochutíme solí, pepřem a kmínem. Přilijeme vývar, přiklopíme poklicí a dusíme, dokud maso nezměkne. Nakonec do guláše vmícháme zakysanou smetanu. Podle potřeby dosolíme.
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmR
Moje poznámka
Vepřový guláš III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RmR
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 12 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 22 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na tymiánu
E. J. K. před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 2 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Pozde před 4 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 5 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 5 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš s těstovinami,
vepřový guláš,
vepřový guláš,
vepřový guláš recept,
domácí vepřový guláš,
guláš vepřový,
vepřoví guláš,
vepřový guláš se zeleninou,
tmavý guláš vepřoví,
dobrý vepřový guláš,
vepřový guláš se smetanou,
guláš s těstovinami,
tmavy veprovy gulas,
vepřový guláš s těstovinou,
recept na vepřový guláš,
recept vepřovy guláš,
jak uvařit vepřovy gulaš,
recepty veprovy gulas,
guláš s těstovinami recept,
veprovy gulas z testovinami
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
paprika,
rajče,
olej,
vývar hovězí,
sůl,
kmín celý,
pepř,
smetana zakysaná
Komentáře (3)