Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 354 kJ / 1 997 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,59 g |
Tuky | 85,21 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 782 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 262,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný ovocný koláč v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prV
Moje poznámka
Jemný ovocný koláč v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prV
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 21 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 15 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 20 minutami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 51 minutami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 1 hodinou
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 3 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečení v remosce,
remoska recepty,
pečeme v remosce,
vaření v remosce,
bublanina v remosce,
koláč v remosce,
recepty remoska,
recepty z remosky,
recepty do remosky,
jablečný koláč v remosce,
remosky na pečení,
koláč z remosky,
recepty v remosce,
ovocný koláč z remosky,
koláč remoska,
koláč s mraženým ovocem,
moučníky z remosky,
koláč do remosky,
štrúdl v remosce,
remoska kolac
Suroviny:
tuk hera,
cukr moučkový,
vejce,
mléko,
kůra citronová,
mouka hrubá,
prášek do pečiva,
rybíz,
višně
Komentáře (9)
Hella, nemusím mít strach, že se mi to těsto nějak při manipulaci zdrcne a srazí, nebo klesne? Sice zas 2 minuty nejsou moc, ale konkrétně v té remosce jsou nejdříve zapečené jen ty boky a ne střed a tak by ty 2 minuty byly málo.