Postup přípravy
Krok 1: Do kuřecího prsního řízku opatrně vykrojíme kapsu a pak ho mírně naklepeme po hladké straně, abychom ho sklepali na stejnou tlouštku a osolíme.
Krok 2: Debrecínku přeložíme a vložíme do ní půl plátku sýra tak, aby sýr nemohl vytékat.
Krok 3: Potom obalíme klasicky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka.
Krok 4: Obalený řízek omočíme ještě jednou po jedné straně ve vejci a nakonec v rohlíku, který jsme tence nakrájeli na nudličky.
Krok 5: Na oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 28. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
Moje poznámka
Plněný řízek jako ježek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9gX
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 46 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí plněný řízek v trojobalu,
plněné řízky v trojobalu,
ježek z lilku,
amur smažený v trojobalu,
ježek z cukety,
řízky ve fritáku,
amur v trojobalu,
kuřecí ježci,
ježek z chleba,
plnene prsni řizky,
plněné kuřecí prsní řízky,
plněné řízky,
dort jezek,
kureci jezek,
kuřecí prsní řízky recepty,
moravský vepřový řízek,
řízek ve friťáku,
smažený švýcarský kuřecí řízek,
řízek obecný,
salámový ježek
Suroviny:
prsa kuřecí,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mouka hladká,
rohlík,
párek debrecínský,
sýr plátkový
Komentáře (10)