Zavařené okurky
Snadný recept na sterilované kyselé okurky, u kterého není potřeba vařit lák. Lák stačí smíchat a zalít s ním připravené okurky. Rychlé a efektivní zpracování letní úrody. V zimě pak stačí vyndat ze spíže a podávat například k pečenému masu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 675 kJ / 1 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 1,38 g |
Vláknina | 23,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,28 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 266,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwP
Moje poznámka
Zavařené okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwP
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 1 hodinou
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak zavařit okurky,
zaváření okurek,
zavařený květák,
zaváření okurek v troubě,
jak zavařit okurky v troubě,
recept na zavaření okurek,
jak dlouho se zavaruji okurky,
zaváření květáku,
jak zavařit salátové okurky,
zavařit okurky,
jak zavařit květák,
zavařování květáku,
květák zavařený,
okurky recepty,
lak na okurky,
zavařování okurek v troubě,
zavarene klobasy,
zavařovaný květák,
jak dlouho zavařit okurky,
zavarovani klobasek
Suroviny:
okurky sterilované,
mrkev,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
kopr,
voda,
ocet,
cukr
Komentáře (8)