Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 248 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
Tuky | 47,57 g |
Vláknina | 12,18 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 327,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázračná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBlW
Moje poznámka
Zázračná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBlW
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 13 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 2 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 3 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 3 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 3 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 7 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 7 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 8 hodinami
Tématické fráze:
babovka z domácí pekárny,
bábovka v domácí pekárně,
kynutá bábovka z domácí pekárny,
bábovka z pekárny,
zázračná buchta,
zázračné kynuté těsto,
kynutá ořechová bábovka,
babovka v pekarne,
babovka domaci pekarna,
maková bábovka z domácí pekárny,
ořechová buchta z domácí pekárny,
ořechová bábovka z domácí pekárny,
domácí bábovka,
babovka do pekárny,
citrónovo tvarohová bábovka,
pekarna babovky,
domácí pekárna bábovka,
domácí pekárna recepty bábovka,
náplň šiml,
domácí pekárna recepty babovky
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
vejce,
sůl,
máslo,
mouka hladká,
Komentáře (18)
Děkuji za odpověď Dáša Blatná
Peču tak už několik let