Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 742 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 123,89 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 449,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Moje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Nejnovější recepty
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno 7. 9. 2025 07:11:59
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno 7. 9. 2025 05:02:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvové knedlíky vařené v páře
Kajkajak před 19 minutami
Špekáčková s pivem
Kajkajak před 22 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
TH před 1 hodinou
Snadný štrúdl
Kveta58 před 3 hodinami
Pro nejmenší - Přesnídávka-jablečné,meruňkové a hruškové pyré
Zdenka8 před 6 hodinami
Květákový mozeček
DvorMar před 7 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
Frana74 před 16 hodinami
Znojemský vepřový závitek
Sahula před 16 hodinami
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 16 hodinami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
kynutý makovník,
makovník od babičky,
tvarohový makovník,
makovník z kynutého těsta,
makovník s tvarohem,
recepty-makovnik,
makovnik na plech,
makovnik bez mouky,
makovník z celého máku,
makový závin kynutý od babičky,
makovník kynutý,
dobrý makovník,
testo na makovnik,
jak se peče makovník,
tvarohový závin kynutý od babičky,
nevykynuté těsto,
kynutý makovník recept,
makovník-recept,
makovnik s kynuteho testa,
kynuté těsto na makovník
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
cukr moučkový,
máslo,
droždí,
mléko,
sůl,
olej,
žloutek,
mák,
cukr moučkový,
mléko
Komentáře (93)
Michalo
Nebolo to cesto riedke ? Vtedy sa zvykne rozíst. Mnozstvo múky, mlieka je vzdy len orientacný, nedá sa to presne napísat, pretoze kazdá múka je iná. Musís sa orientovat podla hustoty cesta. Cesto na závin nesmie byt riedke, nesmie tiect. Ale nech ta to neznechutí, nabudúce to bude urcite lepsie.