Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 550 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,73 g |
Tuky | 19,42 g |
Vláknina | 8,65 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 14,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do tukem vymazaného pekáče uložíme plátky ryby, na másle osmahneme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme bylinky, sůl a pepř.
Krok 2: Směs přidáme k rybě a 10-20 minut opékáme. Nakonec posypeme kukuřičnými lupínky.
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Moje poznámka
Filé s bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQ0
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 18 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 25 minutami
Koprová omáčka
LucieKrou před 9 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 10 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 11 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 12 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 13 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 14 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
filé na bylinkách,
bylinky na ryby,
filé na másle,
bylinky k rybě,
bylinky na rybu,
ryba s bylinkami,
rybí filé na bylinkách,
ryba na bylinkach,
bylinky-recepty,
bylinky k rybám,
jak dlouho delat filé,
bilinky na ryby,
bylinky ryby,
losos na bílínkách,
ryba bylinky,
jak dlouho zapekat file,
filé na másle recept,
rybi file s bylinkami,
ryby s bylinkami,
ryby a bylinky
Suroviny:
filet z aljašské tresky,
máslo,
cibule,
česnek,
estragon,
tymián,
sůl,
pepř,
lupínky kukuřičné,
tuk
Komentáře (5)