Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 666 kJ / 1 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,00 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 94,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 282,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElV4
Moje poznámka
Kubánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElV4
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 6 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 15 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 4 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 6 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 9 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 9 hodinami
Tématické fráze:
kubánská fazolová polévka,
kubánská kuchařka,
kubánské fazole,
kubánský dort recept,
kongri,
zvlastni polevky,
kubánské fazole recept,
kubanske oregano,
tvrdé fazole,
fazolová polévka kubánská,
kubánské brambory,
kongri recept,
jedla kubanskej kuchyne recepty,
kubánské věci,
recept kubansky dort,
kubánský dort,
congry,
kubanska fazolova,
kubánská buchta,
kubánská dort
Suroviny:
maso uzené,
fazole,
brambory,
cibule,
slanina anglická,
paprika sušená sladká,
koření oregáno,
česnek,
kmín celý,
sůl,
pepř,
kečup sladký
Komentáře (13)
Tuto zkusím ráda také
Jenom blbý dotaz, ty fazole se vaří zároveň v jedné vodě s brambory a masem? Já fazole nerada vařím, mám je vždycky tvrdé a uvnitř zas moc uvařené