Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 973 kJ / 2 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,84 g |
Tuky | 70,26 g |
Vláknina | 20,11 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 454,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vřetena s uzeninou a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNY
Moje poznámka
Vřetena s uzeninou a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNY
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 17 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 1 minutou
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 31 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 56 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 2 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 5 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny alio olio,
alio olio recept,
alio olio,
těstoviny s uzeninou,
recepty s uzeninou,
vřetena s uzenym,
recept alio olio,
špagety alio olio,
zapečené těstoviny s pórkem a uzeninou,
těstoviny alio olio recept,
těstoviny s uzeným a porkem,
příprava těstovin alio olio,
špagety alio olio recept,
alio olio testoviny,
těstoviny olio alio recept,
vařené těstoviny s uzeninou,
vřetena recepty,
těstoviny s porkem a uzeným,
zapečené těstoviny s porkem a polévka s uzeninou,
vřetena s uzeným zeleninou
Suroviny:
těstoviny,
uzenina,
pórek,
česnek,
olej,
pepř,
sůl,
Komentáře (1)