Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 108 kJ / 504 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,58 g |
| Tuky | 16,97 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné kuře červeným zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2B0
Moje poznámka
Plněné kuře červeným zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2B0
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 2 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 6 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 8 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 47 minutami
Rajská omáčka
Daniela57 před 1 hodinou
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 1 hodinou
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 2 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 2 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 3 hodinami
Tématické fráze:
plněné kuře,
uzene kuře,
kuře na zelí,
kuře na červeném zelí,
halušky s červeným zelím,
kuře nadívané zelím,
pečené kuře na červeným zelí,
kuře plněné,
kure se zelim,
recepty kuřecí maso se zelím,
plněné kuře kysaným zelím,
recepty plnené kuře,
pečené kuře s uzeným,
kuře na zelím červenem,
recept plněné kuře,
recept na plněne kuře,
halušky se zelím a uzeným masem recept,
recepty s červeným zelím,
nadívaná krkovice s bramborovými noky,
grilované kuře plněné
Suroviny:
kuře,
cibule,
zelí červené,
maso uzené,
tuk,
vývar kuřecí,
ořechy vlašské,
sůl,
pepř
Komentáře (4)